Husky - dobrodružství psí smečky

05.12.2017 Zpět



Návrat do časů plných dobrodružství zlatokopecké horečky na Klondike? Ryzí nedotčená příroda zasněžených plání daleko za Polárním kruhem na Lofotech a Vesterálech? Mírumilovně vypadající Husky, pro které je tažení saní přirozenou zábavou?

Zážitek z jízdy na saních tažených psí smečkou vás dostane tak trochu do jiné dimenze. Při tomto zpestření zájezdů do Norska zapomenete na plynoucí čas, vrátíte se k základům splynutí člověka, zvířete a přírody.

Atrakci pořádáme ve spolupráci s lidmi, pro které je život se psí smečkou celoživotní zálibou. Ve své práci jsou profesionály. Dokáží se dokonale přizpůsobit tomu, na jak velké dobrodružství se budete chtít vydat. Můžete si užít klidnou pohodovou jízdu, kdy se pouze povezete a řídit saně bude zkušený masher, ale ti odvážnější si přidají adrenalin také jízdou s větrem o závod, kdy se sami stanou mashery.

1663615534-IMG-5175-photo-full-na-web

POLÁRNÍ ZÁŘE & VÝPRAVA HUSKY PSÍM SPŘEŽENÍM


Aurora Borealis nebo-li Polární záře je fascinující fenomén a životní zážitek. Dechberoucí světelná show vesmírných sil a mystická nádhera tajemného přírodního jevu. Zájezdy za Polární září pořádáme řadu let, na "lov" Polární záře jsme odborníky a naučíme vás, jak získat její skvělé snímky.
Fakultativní aktivity: Velrybí safari, Husky psí spřežení - jízda divočinou, výprava na sněžných skútrech, večerní saunování a unikátní lokální gastronomie.


Více informaci

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.