Bunda Bergans v Lyngenských Alpách

05.12.2017 Zpět



Firmu Norská móda a naší cestovku spojuje společná vášeň a nadšení pro Norsko, norskou přírodu a jedinečnou atmosféru Skandinávie. Preciznost, kvalita, skromnost, upřímnost, čistota a efektivita – přívlastky, které platí jak pro život, lidi a vše co tady na severu Evropy vytvoří.

Podmínky v jedné z posledních unikátně zachovalých přírodních oblastí nejsou jednoduché, a proto není prostor pro kompromisy. Vše musí dokonale fungovat, nelze si tady na nic „hrát“ nebo cokoli předstírat. To jsou atributy, které se pak promítají do každodenní činnosti a také do norských výrobků. Dvojnásob to platí pro outdoorového vybavení pro pohyb v norské přírodě.

Společností Norská móda, která zastupuje známé značky ze Skandinávie, nás požádala o otestování bundy Bergans Storen na naší letošní výpravě za Polární září a do Lyngenských Alp. Tradiční a prověřená značka opět potvrdila, dokonalost je skrytá v detailu a ve 100-procentní funkčnosti. Maximální prodyšnost směrem ven oceníte při náročnější sportovní aktivitě, např. při stoupání na skialpinistických lyžích k vrcholům. Zároveň se můžete spolehnout na nekompromisní ochranu před větrem, deštěm a sněhem. Stačí vám jedna vrstva funkčního prádla k dokonalému komfortu.

Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že se vyplatí na outdoorové výbavě příliš nešetřit. Rozdíly v kvalitě bývají docela zásadní. Chcete-li se věnovat přírodě se všemi jejími průvodními jevy a neřešit případný diskomfort, pak prověřené značkybudou jediným možným řešením.

Norsko je natolik krásné a unikátní, že se vyplatí být připraven a koncentrovat se jen na zážitky.

1512479242-lavicka-Sonja

NORSKEM PO STEZKÁCH TROLLŮ - K FJORDŮM A VODOPÁDŮM


Znáte pověsti o Trollech - skřítcích žijících v zákoutích nedotčené norské přírody?
Vydáme se v jejich stopách po Trollí stezce, do národních parků, k ohromujícím vodopádům a peřejím. 
Zavítáme do Bergenu (rybí trh, vrch Fløyen). 
Norsko je zemí skalnatých fjordů, úchvatný Geirangerfjord je i na seznamu UNESCO.
Letecký zájezd pro milovníky ryzí skandinávské přírody.


Více informaci

1511558968-bezkynorsko010-large-1-

BĚŽECKÝ RÁJ V OBLASTI LILLEHAMMER, SJUSJØEN, NORDSETER - ZIMA 2024


Norsko je kolébkou běžeckého lyžování a pro běžkaře zemí zaslíbenou. Oblast Nordseter, olympijský Lillehammer, ale i hřeben v kraji Peer Gynta a středisko Skeikampen patří mezi nejpopulárnější oblasti norského běžeckého světa a dovolené v Norsku. Pro zpestření lze kombinovat i se sjezdovým lyžováním. Nejlepší evropská lokalita nabízí téměř 600 km běžeckých tras, stačí si vybrat podle aktuální nálady, kondice a přání. Zajistíme vám i další zážitkové zimní aktivity - jízda Husky spřežením nebo sněžnými skútry. Výhodou je záruka dokonalých sněhových podmínek vhodných pro úplné začátečníky i velmi zkušené a náročné lyžaře.


Více informaci

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.