Do Norska s kvalitním vybavením a oblečením

05.12.2017 Zpět



Co jiného si obléct do Norska a Laponska, než to nejkvalitnější oblečení prověřených norských značek. Vzhledem ke známé povaze nevyzpytatelného norského počasí je potřeba zvolit oblečení a vybavení, které opravdu něco vydrží. Norské oblečení se vyznačuje hlavně těmito aspekty:

Kvalita materiálů a výroby
Jelikož obyvatelé Norska a celé Skandinávie jsou přímo životně závislí na oblečení, které je ochrání před jakoukoliv nepřízní počasí, volí už od počátku výroby ty nejkvalitnější materiály. Není zde prostor pro žádný kompromis. Nora neuspokojí žádný průměr.

Design a nadčasovost
Představte si, že si koupíte svetr, který i za pět, deset i dvacet let bude stále krásný a v módě. Přesně takové jsou norské svetry Dale of Norway. Na design je v Norsku kladen velký důraz a vždy je trochu jiný. Originální, „norský“. Dalším příkladem, na jedné straně tradice a na straně druhé nadčasovosti, je norská značka Devold. Svetry této značky oblékali už Amundsen a Nansen na svých expedicích. A tyto svetry jsou však velice oblíbené i dnes!

Cena
Ano, tento aspekt napadne každého nejspíše jako první. Co je norské, to je drahé. Avšak zde to musíme trochu upřesnit. Pojem "drahé" totiž není to samé jako "předražené".  Když se podíváte například na srovnávací testy kvalitních membránových bund, na předních příčkách se umisťuje značka Bergans of Norway s mnohem menší cenou za stejnou kvalitu. Prostě klasický příklad vyváženosti parametru cena – výkon.

Jako klienti CK Viamarpi máte možnost kompletně se obléci kvalitním norským oblečením v prodejnách partnerské společnosti Norská móda nebo na firemním e-shopu. Klienti, kteří s námi cestují na dovolenou do Norska mohou nakupovat jak v kamenných prodejnách, tak i na e-shopu s 10 % slevou. Stačí, když se při nákupu prokážete heslem „ViaMarpi2016“.

1511558968-bezkynorsko010-large-1-

BĚŽECKÝ RÁJ V OBLASTI LILLEHAMMER, SJUSJØEN, NORDSETER - ZIMA 2024


Norsko je kolébkou běžeckého lyžování a pro běžkaře zemí zaslíbenou. Oblast Nordseter, olympijský Lillehammer, ale i hřeben v kraji Peer Gynta a středisko Skeikampen patří mezi nejpopulárnější oblasti norského běžeckého světa a dovolené v Norsku. Pro zpestření lze kombinovat i se sjezdovým lyžováním. Nejlepší evropská lokalita nabízí téměř 600 km běžeckých tras, stačí si vybrat podle aktuální nálady, kondice a přání. Zajistíme vám i další zážitkové zimní aktivity - jízda Husky spřežením nebo sněžnými skútry. Výhodou je záruka dokonalých sněhových podmínek vhodných pro úplné začátečníky i velmi zkušené a náročné lyžaře.


Více informaci

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.