Parkování na letišti Praha

06.12.2017 Zpět



Prostřednictvím naší partnerské smlouvy se společností Goparking máte zajištěno až o 15% levnější parkování na letišti Václava Havla v Praze.

Speciální nabídka parkování pro naše klienty.
                     
                 Jenom 850 Kč na 8 dnů. Skutečně výhodná cena!
                       
zde je odkaz na   slevový voucher

BEZPEČNOST – je zajištěna systémem trojí ochrany: fyzická ostraha 24 hodin denně, soustava monitorujících kamer, kvalitní pojištění, které v plné výši kryje veškerá rizika.

RYCHLOST PŘEPRAVY – okamžitou a nepřetržitou přepravu realizují devítimístné klimatizované minibusy. Časově je transfer stejný, jako kdybyste parkovali přímo na letišti a pěšky se přesouvali k terminálům – trvá přibližně tři minuty. Doprava k terminálům i zpět k vašemu vozidlu je součástí ceny parkovného.

CENA, POPLATLKY  – společnost GO parking nabízí až o 69% levnější ceny ve srovnání s konkurenčními parkovišti u letiště Praha. Týdenní sazba je levnější než přeprava taxi službou z centra Prahy a zpět.

DOPLŇKOVÉ SLUŽBY - můžete využít služeb bankomatu, sociálního zařízení, můžete si nechat vyčistit, opravit nebo zrenovovat svůj vůz u dalších smluvních partnerů. Technické zázemí parkoviště disponuje startovacím zdrojem a kompresorem.

JEDNODUŠE A POHODLNĚ – celý systém parkování, on-line rezervace a placení je praktický a přehledný; finančně výhodným řešením pro často létající klienty jsou čipové karty.

PARKOVÁNÍ NA ZASTŘEŠENÉM PROSTORU - možnost zaparkovat na krytém parkovacím stání v garážovém domě s kapacitou 500 míst.

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.