Cestování do Norska v nových časech

05.10.2020 Zpět



Všude kolem sebe slyšíme, že svět se po Coronaviru změní. A změní se také způsob cestování, dovolených a poznávání nových oblastí. V nabídce cestovních kanceláří zůstanou klasické poznávací zájezdy, ale otevírá se zde nový prostor pro ty, kteří budou chtít cestovat individuálně. 

Výhody takového cestování jsou zřejmé. Na svou dovolenou do Norska vyjedete v termínu, který vám vyhovuje a nemusíte se přitom ohlížet na termín, který zrovna nabízí cestovka. Nejste také závislí na tom, jestli se ve finále váš zájezd „pojede“, nebo zda se společně s vámi přihlásil požadovaný maximální nebo minimální počet účastníků. Dovolená by měla být časem aktivního odpočinku, relaxu a ne nutně prostorem pro navazování nových sociálních vazeb s lidmi, se kterými se poprvé v životě vidíte při nástupu do mnohačetného autobusu nebo na letišti při odletu z ČR. Rozhodně si dovolenou více užijete pokud společné cestovatelské zážitky sdílíte pouze se svým partnerem, v rámci rodiny nebo ve skupince vašich známých přátel.

Jak vyrazit na dovolenou individuálně s cestovkou

Při návrhu a přípravě vaší individuální cesty dokážeme daleko lépe zohlednit vaše konkrétní představy, míru fyzické a sportovní náročnosti, požadavky na komfort ubytování a rozsah zážitkových aktivit. Takové ušití na míru není možné nabídnout při obecně připravovaných zájezdech.

Detailní itinerář bude vítaným členem vaší cesty do Norska. Navrhneme vám ideální způsob dopravy do Norska (letecky nebo vlastním vozem), zajistíme letenky nebo lodní trajektové lístky, půjčení vozu z půjčovny v Norsku (při variantě letecké dopravy), ubytování v jednotlivých bodech vaší výpravy (včetně rezervačních čísel a tel. kontaktů na ubytovatele pro případ pozdějšího/večerního příjezdu na check-in). Plán a popis trasy je velmi efektivní, součástí jsou návrhy na túry, procházky a treky. Díky naší více než dvacetileté zkušenosti putování Norskem, vám v itineráři dáme tipy na místa, která nejsou popisována v běžných průvodcích, a tudíž se na nich nebudete potkávat s davy turistů.

Vaši výpravu do Norska dokážeme vylepšit zážitkovými aktivitami. Nejpopulárnější jsou vyhlídkové plavby do fjordů, krátké treky k ledovcům, rafting na divokých norských řekách, plavba na mořském kajaku (sea-kajak), pozorování losů (losí safari), pozorování velryb a mnohé další. Samozřejmě vám také doporučíme osvědčené/vyzkoušené restaurace, kde si pochutnáte na norských rybích specialitách nebo tradičních vikingských jídlech.
Pro inspiraci programu zážitkových atrakcí se můžete podívat na náš „Konfigurátor“.  

Vydáte-li se na výpravu do Norska v počtu větším než pěti cestovatelů, pak se vám vyplatí doprovod našeho profesionálního průvodce. Proveze vás Norskem v našem 9-místném nebo 17-místném minibusu. Svou pozornost tak můžete věnovat krásám Norska a ne soustředění na řízení po specifických norských silnicích a v neposlední řadě na hledání vhodných míst k parkování. Podpora ze strany Norska znalého průvodce je naším doporučením, nikoli podmínkou.

Vaši dovolenou do Norska nejen připravíme, ale obrazně budeme vaším partnerem/členem výpravy i během cesty. Kdykoli jsme k dispozici na telefonu s další radou a informací - třeba při úpravě plánu z důvodu změny počasí nebo pokud si jen budete chtít časově upravit itinerář vzhledem k vaší aktuální prioritě.  

Mapu se všemi údaji z vašeho Itineráře vám nahrajeme do mobilu nebo na váš iPad. Všechny informace tak máte na jednom místě a kdykoli přehledně k dispozici.

Tak co říkáte na způsob cestování v nových časech?
Příprava „akce“ je na nás a vy si užijte úžasnou dovolenou v nádherné skandinávské zemi.

1663753670-Preikestolen

POPRVÉ DO NORSKA: IKONICKÝ PREIKESTOLEN, FJORDY, VODOPÁDY


Letecky do Norska s malou skupinou klientů. Skalní útes Preikestolen - úžasný výhled z ikony Norska. Nejlákavější místa Skandinávie - fjordy, jedinečné scenérie norské přírody a národních parků, impozantní vodopády, panoramata ledovce Folgefonna. Královský palác a Vigelandpark, plavba lodí k ostrůvkům Oslofjordu.
Překvapivě skvělá norská gastronomie: losí/sobí steaky, rybí speciality.


Více informaci

1663613700-IMG-2082-na-web

OKRUŽNÍ ZÁJEZD NORSKEM S VÝSTUPEM NA TROLÍ JAZYK


Okružní poznávací zájezd pro ty, kteří míří do Norska a Skandinávie a chtějí si v malé skupince užít maximum turistických atrakcí. Kromě unikátních skvostů severské přírody si dopřát i sportovnější pohyb.
Třešničkou na dortu zájezdu je výstup na jednu z nejúžasnějších dominant Norska - skalní převis Trolí jazyk (Trolltunga).
Podlehnete energii bouřících vodopádů nebo magické atmosféře strmých norských fjordů a výhledům na ledovce?


Více informaci

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.