Lety do Norska - dobrá zpráva

06.12.2017 Zpět



Pozitivní informaci přinesly ČSA. Letecký dopravce České aerolinie rozšiřuje svou nabídku letů do Norska – konkrétně do destinací Oslo a Stavanger. Příjemná zpráva pro všechny, kteří shánějí letenky do Norska, přišla ve chvíli, kdy České aerolinie opouští neprofitabilní ruský trh. Na lety do Norska nasadí své stroje Airbus A319.

K čtyřem letům týdně do hlavního norského města Oslo přidají ČSA dva týdenní lety do jihozápadního přístavního města Stavanger. Letouny budou na linky zatím nasazovány v jarních a letních měsících, jejich provoz ve zbývající části roku bude záviset na velikosti zájmu potencionálních klientů.

Naše cestovní kancelář vám pomůže s nákupem letenek. Portfolio našich zájezdů na míru tak můžeme rozšířit o výstup na monumentální skalní útes Preikestolen, oblast Lysefjordu a ostatních fjordů na západním pobřeží, o návštěvu Bergenu nebo trek na Trolltungu a ledovec Folgefonna.

Letenky do Norska zakoupené u společnosti ČSA tak nastaví zdravou konkurenci pro dosud „monopolního“ leteckého dopravce společnost Norwegian.

Další informace o námi nakupovaných letenkách můžete najít zde.

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.