Běžec Radek Švajcr

05.12.2017 Zpět



Je dlouholetým spolupracovníkem a členem běžecké stáje Běžecké školy Miloše Škorpila. S Milošem, který je hvězdou českého runningu, ho pojí úzké osobní vazby. Radek působí jako Ambassador Běžecké školy Miloše Škorpila v Plzeňském kraji. Má oficiální statut kouče Mattoni FreeRun a je také aktivním členem Správní rady Běžecké akademie Rozběháme Česko.

Jeho kamarádi o něm s nadsázkou říkají, že je běhající kravaťák, jeho osobním mottem je:„Endorfiny jsou důležitější než vteřiny!“ Radost z běhání dokáže velmi rychle přenést na další běžce.

Běhání a vše co s ním souvisí je pro něj prostě osobní vášní, kterou rád předá i dalším běžeckým nadšencům.

1578493009-DSC-0397

EUROVÍKEND OSLO - JO NESBØ, VE STOPÁCH HARRYHO HOLEA


Pohodový zájezd do Norska na prodloužený víkend - Oslo. Navštívíte mnoho turisticky atraktivních zajímavostí hlavního města Norska. Muzea, parky, galerie, přístav, Královský palác i kavárničky a restaurace s místními specialitami. Český průvodce Vám ukáže skrytá zákoutí jako restauraci u Schrøderů - oblíbené místo Harry Holeho, dům v Sofiině ulici 5 nebo místo v 21. patře hotelu Radisson SAS a další jeviště světoznámých detektivek.

RÁDI VÁM PŘIPRAVÍME INDIVIDUÁLNÍ PROGRAM NA MÍRU PRO VÁMI VYBRANÝ KONKRÉTNÍ TERMÍN.


Více informaci

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.