NAŠE GARANCE – bezpečí cestování a plateb v době COVID

08.03.2021 Zpět



Aktivně se přizpůsobujeme novým podmínkám cestování a požadavkům cestovatelů

Žádné stornopoplatky

Do doby, než se rozhodneme a schválíte nákup letenek jsou všechny zaplacené zálohy vratné bez jakýchkoli stornovacích poplatků. Pokud nákup letenek neschválíte, znamená to, že odstupujete od zájezdu a opět platí, že jsou všechny zaplacené zálohy vratné bez jakýchkoli stornovacích poplatků.
V období od nákupu letenek do počátku zájezdu jsou storno poplatky stanoveny jen ve výši již zakoupené letenky (prokazatelně vynaložený náklad). Žádné další stornovací poplatky (za ubytování, za administraci, atd.) si neúčtujeme až do doby 30 dní před odjezdem na zájezd. Tedy na váš účet v takovém případě vracíme všechny vaše platby, kromě nákladů na zakoupené letenky. 

Bezpečí platby

Změna zájezdu, termínu nebo účastníka zájezdu je zdarma až do doby nákupu letenky - letenky nakupujeme vždy po úhradě zálohové platby. V období po nákupu letenek se stornovací poplatky řídí výše způsobem uvedeným v předchozích odstavcích.

COVID-19

Pro případ onemocnění virem Covid, které by vám znemožnilo účast na zájezdu, můžete být chráněni cestovním pojištěním a pojištěním storno poplatků u pojišťovny Allianz.  Pojistná ochrana se vztahuje na všechny klienty uvedené ve smlouvě o zájezdu - tedy onemocní-li váš partner/ka (a nebudete chtít jet na zájezd sám), pak pojistné plnění je vyplaceno i vám. V případě vašeho zájmu vám toto pojištění u Allianz pojišťovny sjednáme.

1663753670-Preikestolen

POPRVÉ DO NORSKA: IKONICKÝ PREIKESTOLEN, FJORDY, VODOPÁDY


Letecky do Norska s malou skupinou klientů. Skalní útes Preikestolen - úžasný výhled z ikony Norska. Nejlákavější místa Skandinávie - fjordy, jedinečné scenérie norské přírody a národních parků, impozantní vodopády, panoramata ledovce Folgefonna. Královský palác a Vigelandpark, plavba lodí k ostrůvkům Oslofjordu.
Překvapivě skvělá norská gastronomie: losí/sobí steaky, rybí speciality.


Více informaci

1609148707-individual2021-14

NORSKO INDIVIDUÁLNĚ A BEZ PRŮVODCE - PRO DVOJICI NEBO PRO RODINU


Zdá se, že zájezdům ve velkých skupinách odzvonilo. Trend velí ke změně – cestování v párech, rodinách nebo malé skupince přátel a bez průvodce.
Vše je zařízeno jako u klasického zájezdu - ubytování, doprava, detailní itinerář, pojištění podle požadavku, on-line průvodce na telefonu po celou dobu vaší cesty a zážitkové aktivity.
Národní parky, fjordy, vodopády, ledovce, skalní vyhlídky a úžasná norská příroda.


Více informaci

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.