Norsko on-line

27.01.2021 Zpět



S příchodem pandemie Covid se výrazně rozšířil „online svět“. Změna se dotkla každého oboru a cestovní ruch pochopitelně nemůže být výjimkou.

Už v minulých sezónách fungovaly mechanismy jako je on-line nákup letenek nebo on-line rezervace trajektů do Norska. Stejně tak jsme si zvykli na zajištění ubytování on-line systémy. Aktuální počasí jsme sledovali na web kamerách a předpověď počasí na další dny pak na specializovaných online serverech.

Také my jako cestovní kancelář jsme šli s dobou a připravili jsme pro naše klienty na míru připravené on-line itineráře výprav do Norska. Velkou výhodou je skutečnost, že si itinerář nahrajete do vašeho mobilu nebo na tablet a pak už průběh vaší cesty sledujete on-line. V itineráři máte na jednom místě přehledně všechny informace nejen o pro vás individuálně sestaveném programu, ale i zajímavostech míst, kterými projíždíte. Ve vašem on-line itineráři jsou také uvedena všechna rezervační čísla a kódy k trajektům nebo vouchery k případným zážitkovým aktivitám jako je velrybí safari, vyhlídkové plavby fjordy nebo rafting na divoké vodě. Najdete zde i telefonní kontakty na ubytovatele pro případ, že se cestou někde zdržíte a na místo ubytování byste dorazili až v pozdních večerních hodinách. Itinerář je interaktivní, takže si do něj můžete zapisovat vaše dojmy a poznámky z průběhu cesty, přímo doplňovat můžete i vaše fotografie. Až se vrátíte z cesty budete tak mít hotov i „zápisník“ vaší výpravy, který zařadíte do vašeho soukromého alba.

Samotné cestování se stává snazším a snazším a můžeme se tak naplno věnovat objevování nových přírodních krás, relaxu a užívání si zážitkových atrakcí. Online itinerář je vašim elektronickým „guidem“, který vám plně nahradí toho tradičního živého průvodce.

Neváhejte - vyzkoušejte zde :-)

1663753670-Preikestolen

POPRVÉ DO NORSKA: IKONICKÝ PREIKESTOLEN, FJORDY, VODOPÁDY


Letecky do Norska s malou skupinou klientů. Skalní útes Preikestolen - úžasný výhled z ikony Norska. Nejlákavější místa Skandinávie - fjordy, jedinečné scenérie norské přírody a národních parků, impozantní vodopády, panoramata ledovce Folgefonna. Královský palác a Vigelandpark, plavba lodí k ostrůvkům Oslofjordu.
Překvapivě skvělá norská gastronomie: losí/sobí steaky, rybí speciality.


Více informaci

1663613700-IMG-2082-na-web

OKRUŽNÍ ZÁJEZD NORSKEM S VÝSTUPEM NA TROLÍ JAZYK


Okružní poznávací zájezd pro ty, kteří míří do Norska a Skandinávie a chtějí si v malé skupince užít maximum turistických atrakcí. Kromě unikátních skvostů severské přírody si dopřát i sportovnější pohyb.
Třešničkou na dortu zájezdu je výstup na jednu z nejúžasnějších dominant Norska - skalní převis Trolí jazyk (Trolltunga).
Podlehnete energii bouřících vodopádů nebo magické atmosféře strmých norských fjordů a výhledům na ledovce?


Více informaci

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.