Aktuálně o Coronaviru

19.03.2020 Zpět



 

Stejně jako ostatní čelíme mimořádné, nelehké a bezprecedentní situaci. Naší základní hodnotou je seriózní, otevřené a férové partnerství s našimi klienty. Proto bych vás chtěl informovat o aktuálních krocích:

Relativně překotný vývoj situace kolem Coronaviru pečlivě vyhodnocujeme. Jsme téměř v denním kontaktu s Asociací českých cestovních kanceláří a s Ministerstvem pro místní rozvoj ČR (které je kompetentním orgánem pro cestovní ruch).
Situace v Norsku je obdobná situaci v ČR – s testováním svých občanů začali dříve a ve větším měřítku, k dnešnímu dni (19.3.2020) evidují cca 1.500 osob nakažených Coronavirem. 

Predikce vývoje na letní měsíce není zatím možná, ale pevně věříme, že se epidemiologická situace bude postupně vracet do normálu. Chceme být připraveni, a jakmile to podmínky umožní, opět vás přivítat na cestách a výpravách za poznáním Skandinávie. 

V případě jakýchkoli změn vás budeme neprodleně informovat. Na vaše dotazy vám rádi odpovíme prostřednictvím emailu nebo na tel.: 602 296 287.

Přejme si společně co nejhladší překonání „doby koronavirové“, přeji vám i vašim blízkým, příbuzným a přátelům hodně energie, optimismu, trpělivosti a hlavně zdraví. 

Martin Pišťák

1663753670-Preikestolen

POPRVÉ DO NORSKA: IKONICKÝ PREIKESTOLEN, FJORDY, VODOPÁDY


Letecky do Norska s malou skupinou klientů. Skalní útes Preikestolen - úžasný výhled z ikony Norska. Nejlákavější místa Skandinávie - fjordy, jedinečné scenérie norské přírody a národních parků, impozantní vodopády, panoramata ledovce Folgefonna. Královský palác a Vigelandpark, plavba lodí k ostrůvkům Oslofjordu.
Překvapivě skvělá norská gastronomie: losí/sobí steaky, rybí speciality.


Více informaci

1663613700-IMG-2082-na-web

OKRUŽNÍ ZÁJEZD NORSKEM S VÝSTUPEM NA TROLÍ JAZYK


Okružní poznávací zájezd pro ty, kteří míří do Norska a Skandinávie a chtějí si v malé skupince užít maximum turistických atrakcí. Kromě unikátních skvostů severské přírody si dopřát i sportovnější pohyb.
Třešničkou na dortu zájezdu je výstup na jednu z nejúžasnějších dominant Norska - skalní převis Trolí jazyk (Trolltunga).
Podlehnete energii bouřících vodopádů nebo magické atmosféře strmých norských fjordů a výhledům na ledovce?


Více informaci

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.